Carnati, salamuri si leber

(O recenzie client)

25.99 lei

[REEDITATA]

Un ghid ce te invata metode profesioniste de producere a carnatilor, salamurilor si leberului pe care le poti aplica si tu fara probleme la tine in bucatarie.

Gata cu gustul de fabrica al produselor de serie: cartea va ofera cunostinte tehnice concentrate, indrumari practice si retete testate pentru carnati, salamuri si leber cu o nota speciala.

SKU: d911713eb8ae Categorie: Etichetă:

Descriere

Notiuni de baza pentru producere de carnati si salamuri
Prelungirea duratei de viata a mezelurilor
Bruhwurst (carnati opariti)
Retete de Bratwusti opariti
Retete de Fleischwurst oparit sau prajit
Dauerwurst si Rohwurst
Retete de Rohwurst
Blutwursti si Rotwurst
Retete de Blutwurst si Rotwurst
Pate de ficat in membrana (Leberstreichwurst)
Retete de pate de ficat in membrana (Leberstreichwurst)
Sulzwurst (toba si piftie)
Reteta de Sulzwurst
Pastete, pate si rulada
Retete de Pastete
Calculul costurilor

Informații suplimentare

Editura

Autor

Numar Pagini

1 recenzie pentru Carnati, salamuri si leber

  1. Ionut_P

    Imi place sa prepar tot felul de produse in casa si prietenii mei imi lauda mereu toba sau lebarul pe care le fac. Am luat cartea sa vad retete noi si ce se poate face si peste vara… O sa incerc multe lucruri din ea

Adaugă o recenzie