facebook_pixel

meniu sus mare

Cultura tomatelor, ardeiului si vinetelor

18,90 lei

Ai la dispozitie informatii clare si exacte despre tehnologiile de cultura ale celor mai raspandite si cautate dintre legume.
In cele 125 de pagini sunt prezentate clar si corect cele mai bune soiuri si hibrizi, cultura in camp, sere, solarii si rasadnite, toate conditiile optime pentru o recolta sanatoasa si indestulatoare.
Fie ca esti un legumicultor incepator sau unul experimentat, cartea iti va oferi cunostintele esentiale pentru a cultiva eficient rosii, ardei, vinete si papalau.

Cod Produs: 0f39546e4314 Categorie: Etichetă:

Descriere

INTRODUCERE  / 5
CAPITOLUL I – TOMATELE  / 6
1.1. Importanta alimentara, terapeutica si economica  / 6
1.2. Originea si aria de raspandire  / 12
1.3. Particularitati botanice si biologice in relatie cu tehnologia  / 13
1.4. Exigente ecologice  / 18
1.5. Soiuri si hibrizi  / 33
1.6. Tehnologia culturii tomatelor  / 40
   1.6.1. Tehnologia culturii tomatelor in camp  / 40
   1.6.2. Cultura tomatelor in solarii  / 51
   1.6.3. Tehnologia culturii tomatelor in sere  / 55
   1.6.4. Tehnologia culturii tomatelor in rasadnite  / 65
1.7. Tehnologia producerii semintelor de tomate  / 66
CAPITOLUL II – ARDEIUL  / 68
2.1. Importanta alimentara, terapeutica si economica  / 68
2.2. Originea si aria de raspandire  / 75
2.3. Particularitati botanice si biologice in relatie cu tehnologia  / 77
2.4. Exigente ecologice  / 81
2.5. Soiuri si hibrizi  / 89
2.6. Tehnologia culturii ardeiului  / 96
   2.6.1. Tehnologia culturii ardeiului in camp  / 96
   2.6.2. Cultura ardeiului in solarii  / 102
   2.6.3. Cultura ardeiului in sere  / 102
   2.6.4. Tehnologia culturii ardeiului in rasadnite  / 108
2.7. Tehnologia producerii semintelor de ardei  / 108
CAPITOLUL III – VINETELE  / 110
3.1. Importanta alimentara, terapeutica si economica  / 110
3.2. Originea si aria de raspandire  / 110
3.3. Particularitatile botanice si biologice în relatie cu tehnologia  / 111
3.4. Exigente ecologice  / 112
3.5. Soiuri si hibrizi  / 114
3.6. Tehnologia culturii vinetelor  / 116
   3.6.1.Tehnologia culturii vinetelor in camp  / 116
   3.6.2.Tehnologia culturii vinetelor in solarii  / 117
   3.6.3.Tehnologia culturii vinetelor in sere  / 119
   3.6.4.Cultura vinetelor in rasadnite  / 121
3.7. Tehnologia producerii semintelor de vinete  / 121
CAPITOLUL IV- PAPALAUL  / 123
4.1. Origine si raspandire  / 123
4.2. Particularitati botanice si biologice  / 123
4.3. Exigente ecologice  / 124
4.4. Cultivare  / 124
4.5. Tehnologia culturii  / 124
Bibliografie  / 124
Cultura tomatelor, ardeiului si vinetelor a fost modificat ultima oara in 15 august 2016 de CartiAgricole

Informații suplimentare

Editura

Autor

Numar Pagini

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adauga o recenzie pentru “Cultura tomatelor, ardeiului si vinetelor”