meniu sus mare

Mierea, Proprietati si Utilizari

Mierea – Proprietati si Utilizari

44,99 lei

În stoc

Ca mierea este buna, dulce si sanatoasa stim deja, insa aceasta carte ne va invata mai mult decat atat. Ne va invata nenumarate feluri in care mierea poate fi folosita, ca aliment in diverse mancaruri si prajituri, ca medicament impotriva unor afectiuni sau ca ingredient in produse cosmetice.

Lucrarea este scrisa de o autoare italiana specializata in domeniu, Daniela Guaiti, dar a fost tradusa si adaptata la specificul romanesc, avand o prefata de doamna doctor biochimist Cristina Mateescu.  Publicata in conditii grafice de exceptie, cartea iti va aduce numeroase informatii interesante despre felul in care se produce mierea, sortimentele de miere precum si zeci de retete si moduri in care o poti folosi.

Categorie:

Descriere produs

Mierea – o minune a naturii
Un deliciu de culoarea chihlimbarului
Mierea în istorie
Un dar al albinelor
O ierarhie complexă
De la flori la miere
Mâna omului
Mierea şi legislaţia
Eticheta
O sursă de sănătate şi bunăstare
Chimia mierii
Proprietăţile terapeutice

Varietăţi de miere
Mierea polifloră
Mierea monofloră
Alte sortimente de miere româneasc?
Sortimente mediteraneene din Italia

Mierea în cămară, în bucătărie şi în cosmetică
Conservarea
Ingredient cosmetic
În bucătărie

Creme, balsamuri şi împachetări
Reţete pentru bunăstare şi sănătate

Mierea ca elixir
Lichioruri, ceaiuri, sucuri ţi siropuri

Mierea în bucătărie
Mâncăruri sărate
Deserturi rustice

Mierea – Proprietati si Utilizari a fost modificat ultima oara in 13 mai 2015 de CartiAgricole

Informații suplimentare

Editura

Editura Casa

Autor

Daniela Guaiti

Numar Pagini

135

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adauga o recenzie pentru “Mierea – Proprietati si Utilizari”