Descriere
1.1. Utilitatea si importanta rasadurilor in cultura legumelor
1.2. Bazele biologice ale producerii rasadurilor de legume
1.3. Organizarea productiei de rasaduri
1.4. Spatii utilizate pentru producerea rasadurilor
1.5. Inventarul si materialele necesare pentru producerea rasadurilor
1.6. Generalitati privind producerea rasadurilor
1.7. Particularitati privind producerea rasadurilor
1.8. Producerea rasadurilor pentru diferite culturi legumicole
1.9. Folosirea intensiva a spatiilor in care se produc rasaduri
1.10. Calendarul lucrarilor pentru producerea rasadurilor
Producerea materialului saditor pomicol
2.1. Pepiniera pomicola – structura si activitati
2.2. Obtinerea portaloilor
2.3. Portaloii pomilor fructiferi
2.4. Obtinerea pomilor altoiti
2.5. Lucrari efectuate in pepiniera dupa altoire
2.6. Inmultirea capsunului
2.7. Inmultirea materialului saditor prin culturi de tesuturi "in vitro"
2.8. Principalele soiuri de pomi fructiferi
Producerea materialului saditor viticol
3.1. Biologia imultirii vitei de vie
3.2. Pepiniera viticola
3.3. Tehnologia producerii coardelor portaltoi
3.4. Tehnologia producerii coardelor altoi
3.5. Tehnologia producerii vitelor altoite
3.6. Producerea materialului saditor viticol certificat
3.7. Producerea vitelor prealtoite
3.8. Comercializarea materialului saditor viticol
3.9. Soiuri de vita de vie admise la inmultire in Romania
3.10. Unelte folosite la altoirea vitei de vie
Recenzii
Nu există recenzii până acum.