Reduceri!

Fructe, legume si flori – conservare si pastrare

19.99 lei

Pastrarea fructelor a legumelor sau chiar a florilor este o tema importanta, iar aceasta lucrare reuseste sa o acopere in intregime. Tehnicile prezentate vor fi deosebit de interesante atat pentru cineva care vrea sa pastreze aceste produse pentru consum propriu dar si pentru cei care au o afacere in domeniu. De altfel un capitol intreg trateaza valorificarea si prelucrarea industriala. Aplicand metodele prezentate veti reusi sa obtineti profituri considerabile printr-o mai buna pastrare pe termen lung a produselor.

Si daca vrei sa pastrezi timp indelungat si in bune conditii produsele vegetale pentru consumul propriu vei gasi aceasta carte deosebit de interesanta. Multe din sfaturi iti vor usura considerabil munca. In plus, aplicandu-le vei avea legume si fructe mai bune tot timpul anului. Tot asa, vei fi surprins placut de felul in care poti pastra florile din locuinta ta.

Din aceste motive, cartea aceasta iti va fi deosebit de utila.

Stoc epuizat

SKU: f2e9f142c171 Categorie:

Descriere

1. Pastrarea in stare proaspata a produselor horticole…9
2. Tehnologia valorificarii in stare proaspata a capsunelor si a fructelor de arbusti fructiferi..26
3. Tehnologia valorificarii in stare proaspata a fructelor drupacee (samburoase)…33
4. Tehnologia valorificarii in stare proaspata a fructelor pomacee (semintoase)…44
5. Tehnologia de valorificare a nucilor…57
6. Tehnologia de valorificare in stare proaspata a strugurilor de masa…64
7. Tehnologia de valorificare in stare proaspata a legumelor solanacee (tomate, ardei, vinete)de la care se consuma fructele
8. Tehnologia de valorificare in stare proaspata a legumilor curcubitacae (castraveti, pepeni, dovlecei)…84
9. Tehnologia valorificarii in stare proaspaat a legumelor de pastai (fasole, mazare, bame)…96
10. Tehnologia valorificarii in stare proaspata a legumelro de frunze si a unor specii mai putin raspandite (salata, spanac, andive)…103
11. Tehnologia valorificarii in stare proaspata a legumelor bulboase (ceapa, usturoi, praz)…118
12. Tehnologia valorificarii legumelor radacinoase (ridichi, morcovi, telina) in stare proaspata…137
13. Tehnologia de valorificare a tuberculilor de cartof…150
14. Tehnologia de valorificare in stare proaspata a legumelor din grupa verzei…165
15. Tehnologia de valorificare in stare proaspata a ciupercilor comestibile cultivate…177
16. Tehnologia de valorificare a florilor…181
17. Valorificarea produselor horticole subtropicale si tropicale (banana, citrice)…240
18. Tehnologia de valorificare a semintelor si materialului saditor horticole…246
19. Aspecte generale privind valorificarea prin prelucrare industriala a produselor horticole…264
20. Tehnologia produselor semiindustrializate din fructe…281
21. Tehnologia produselor semiindustrializate din legume…290
22. Tehnologii de deshidratare la produsele horticole…308
23. Tehnologii de concentrare…326
24. Tehnologia produselor pasteurizate si termosterilizate (apertizate)…345
25. Tehnologia conservarii produselor horticole prin congelare…374
26. Tehnologia bauturilor distilate din fructe…383
27. Valorificarea produselor horticole din “gama a IV-a”…392

Informații suplimentare

Editura

Autor

Numar Pagini

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Fructe, legume si flori – conservare si pastrare”