Publicat pe Lasă un comentariu

Cu tractorul asta poti sa faci raliu! 19 milioane de oameni l-au vazut deja

La prima vedere pare un banal tractor vechi si vai de el. Ce il face deosebit este motorul pe care il are, Volvo 240 turbo. Acesta este la randul lui modificat in asa fel incat sa dea si mai multa putere. Ideea i-a venit unui suedez pe nume Rickard Nilsson. Plictisit probabil de munca la ferma s-a hotarat sa isi faca o jucarie deosebita, si a reusit. Micutul tractor are acum 400 de cai putere si poate sa faca drifturi atat pe camp cat si pe sosea. Probabil ca este absolut inutil in muncile agricole, dar cu siguranta este foarte distractiv.

In partea dreapta a pagini avem butonul pentru Facebook. Da-ne si tu un like!

Cateva date despre motor: Volvo 240 B21FT a fost introdus pe piata de producatorul auto in 1981 si avea in varianta originala intre 127 si 157 de cai putere. Este evident ca motorul folosit pentru a propulsa tractorului din film este o generatie mai noua si are modificari considerabile care il fac mult mai puternic.

Nu pare, dar acest tractor vechi este un monstru cu 400 de cai
Nu pare, dar acest tractor vechi este un monstru cu 400 de cai

Tu ce crezi? Cum ti se pare ideea suedezului? Cunostii si tu persoane care si-au modificat in acest fel tractorul?

Este adevarat, in Romania nu stam prea bine la dotarea cu masini agricole, iar parcul nostru de tractoare este subdimensionat, dar exista destule tractoare vechi ce s-ar putea modifica in acest fel. Spune-ti parerea mai jos, in comentarii!

Lasă un răspuns