Descriere
Cuvant inainte la a 8-a editie
Laptele, hrana pentru om
Substantele din lapte
Tipuri de lapte: de vaca, de oaie, de capra, de iapa
Laptele de capra
Laptele de oaie
Laptele de iapa
Laptele pentru prepararea branzeturilor
Igiena
Depozitarea laptelui
Lactatele lichide, untul si zerul
Laptele acru
Iaurtul
Chefirul
Smantana
Untul
Laptele batut
Zerul si produsele din zer
Prepararea branzeturilor
Instructiuni generale de preparare
Pregatirea laptelui
Branza nematurata
Branza complet nematurata
Comercializarea branzei nematurate
Branza moale
Producerea unei roti de branza moale
Retete de branza moale
Branza moale cu Brevibacterium linens
Branza cu mucegai
Branza cu consistenta medie si branza tare
Instructiuni generale de preparare a branzei cu consistenta medie si a branzei tari
Prinderea laptelui
Retete de branza cu consistenta medie si branza tare
Posibile greseli la prepararea branzeturilor
Alte posibile cauze ale greselilor la prepararea branzei tari
Unelte
Recenzii
Nu există recenzii până acum.