Conservarea carnii

24.99 lei

Metode de preparare a carnii pentru pastrare pe termen lung

 

Probabil ca atunci cand ai citit titlul cartii ti-a venit in minte carnea la garnita, nu-i asa? Ei bine, cartea aceasta este despre mult mai mult decat traditionala (si gustoasa) carne la garnita. Vei gasi in ea retete incredibil de gustoase recunoscute si apreciate in toata lumea. Vei putea prepara cele mai bune preparate traditionale germane (untura cu jumari, posuse, carne la galeata, umplutura de carnati in sange sau de ficat) sau frantuzesti (sillete, rilons, confits) urmand instructiunile exacte din carte. Si nu vorbim aici doar de retete, ci si de sfaturi practice despre ingrediente, instrumentele si recipientele necesare.

Pe langa aceste aspecte, vei gasi si informatii despre cum poti pregati aceste preparate pentru comercializare, cu date clare privind ambalajul si depozitarea.

SKU: metodepastrarecarne Categorie: Etichetă:

Descriere

  • Informatii teoretice fundamentale
  • galeata cu untura, untura de porc si jumari, rilons, carne tocata
  • confits si enchaud din porc, gasca, rata, iepure, gaina
  • rillette, pottsuse si cu untura, carne din porc, iepure, gaina
  • “Le Pate” si alte pasete din ficat, dar si din vanat
  • umplutura de carnati la borcan, carnati din ficat, in sange si Mettwurst
  • produse de carmangerie la borcan si paste rafinate: Bratwurst in borcan, Jausen-Fleisch
  • comed beef, salat beef, pressed beef
  • aspic, piftie, carne cu sos marinat

Informații suplimentare

Editura

Autor

Numar Pagini

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Conservarea carnii”