Cultura radacinoaselor

17.93 lei

Ai la dispozitie 108 pagini cu informatii utile pentru a cultiva cu succes plantele radacinoase precum morcovul, telina, pastarnacul, sfecla rosie, ridichiile, hreanul si altele.
Cartea iti prezinta clar si detaliat tehnologia de cultura, soiurile si conditiile necesare.
Pe langa aceste informatii sunt arateta si modalitatile cele mai bune de intrebuintare, inclusiv unele recomandari terapeutice care pot fi uneori nu doar utile, dar si surprinzatoare.

SKU: 035d8c909b86 Categorie: Etichetă:

Descriere

LEGUMELE PENTRU RADACINI  / 9
1. MORCOVUL  / 13
Originea si aria de raspandire  / 13
Importanta alimentara si economica  / 14
Recomandari terapeutice  / 15
Particularitati botanice si biologice in relatie cu tehnologia  / 17
Exigente ecologice  / 20
Soiuri  / 22
Tehnologia culturii  / 29
Producerea semintelor  / 35
2. PATRUNJELUL PENTRU RADACINI  / 38
Originea si aria de raspandire  / 38
Importanta alimentara si economica  / 38
Recomandari terapeutice  / 39
Particularitati botanice si biologice in relatie cu tehnologia  / 39
Exigente ecologice  / 40
Soiuri  / 40
Tehnologia culturii  / 42
3. PASTARNACUL  / 44
Originea si aria de raspandire  / 44
Importanta alimentara si economica  / 44
Recomandari terapeutice  / 44
Particularitati botanice si biologice in relatie cu tehnologia  / 45
Exigente ecologice  / 45
Soiuri  / 46
Tehnologia culturii  / 46
Producerea semintelor  / 46
4. TELINA PENTRU RADACINI  / 47
Originea si aria de raspandire  / 47
Importanta alimentara si economica  / 47
Recomandari terapeutice  / 48
Particularitati botanice si biologice in relatie cu tehnologia  / 49
Exigente ecologice  / 49
Soiuri  / 50
Tehnologia culturii  / 52
Producerea semintelor  / 54
5. SFECLA ROSIE  / 55
Originea si aria de raspandire  / 55
Importanta alimentara si economica  / 56
Recomandari terapeutice  / 56
Particularitati botanice si biologice in relatie cu tehnologia  / 57
Exigente ecologice  / 58
Soiuri  / 59
Tehnologia culturii  / 62
Producerea semintelor  / 63
6. RIDICHIILE  / 64
Originea si aria de raspandire  / 64
Importanta alimentara si economica  / 65
Recomandari terapeutice  / 65
Particularitati botanice si biologice in relatie cu tehnologia  / 66
Exigente ecologice  / 68
Soiuri  / 69
Tehnologia culturii  / 77
Producerea semintelor  / 81
7. SCORTONERA  / 82
Originea si aria de raspandire  / 82
Importanta alimentara si economica  / 82
Particularitati botanice si biologice in relatie cu tehnologia  / 82
Exigente ecologice  / 83
Tehnologia culturii  / 83
8. BATATUL  / 84
Origine si raspandire  / 84
Importanta alimentara si economica  / 84
Particularitati botanice si biologice in relatie cu tehnologia  / 85
Exigente ecologice  / 86
Soiuri  / 86
Tehnologia culturii  / 86
9. BARBA CAPREI  / 89

10. BROJBA  / 90
Origine si raspandire  / 90
Importanta culturii  / 90
Particularitati botanice si biologice  / 90
Exigente ecologice  / 91
Soiuri  / 92
Tehnologia de cultura  / 92
11. NAPUL COMESTIBIL  / 94
Origine si raspandire  / 94
Importanta culturii  / 94
Recomandari terapeutice  / 95
Caractere botanice si biologice  / 95
Exigente ecologice  / 96
Tehnologia culturii  / 97
Producerea semintelor  / 99
12. HREANUL  / 100
Origine si arie de raspandire  / 100
Importanta alimentara si economica  / 100
Recomandari terapeutice  / 101
Particularitati botanice si biologia in relatie cu tehnologia  / 103
Exigente ecologice  / 104
Soiuri cultivate  / 105
Tehnologia culturii hreanului  / 105
Bibliografie  / 108

Informații suplimentare

Editura

Autor

Numar Pagini

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cultura radacinoaselor”