Descriere
LEGUMELE PENTRU RADACINI / 9
1. MORCOVUL / 13
Originea si aria de raspandire / 13
Importanta alimentara si economica / 14
Recomandari terapeutice / 15
Particularitati botanice si biologice in relatie cu tehnologia / 17
Exigente ecologice / 20
Soiuri / 22
Tehnologia culturii / 29
Producerea semintelor / 35
2. PATRUNJELUL PENTRU RADACINI / 38
Originea si aria de raspandire / 38
Importanta alimentara si economica / 38
Recomandari terapeutice / 39
Particularitati botanice si biologice in relatie cu tehnologia / 39
Exigente ecologice / 40
Soiuri / 40
Tehnologia culturii / 42
3. PASTARNACUL / 44
Originea si aria de raspandire / 44
Importanta alimentara si economica / 44
Recomandari terapeutice / 44
Particularitati botanice si biologice in relatie cu tehnologia / 45
Exigente ecologice / 45
Soiuri / 46
Tehnologia culturii / 46
Producerea semintelor / 46
4. TELINA PENTRU RADACINI / 47
Originea si aria de raspandire / 47
Importanta alimentara si economica / 47
Recomandari terapeutice / 48
Particularitati botanice si biologice in relatie cu tehnologia / 49
Exigente ecologice / 49
Soiuri / 50
Tehnologia culturii / 52
Producerea semintelor / 54
5. SFECLA ROSIE / 55
Originea si aria de raspandire / 55
Importanta alimentara si economica / 56
Recomandari terapeutice / 56
Particularitati botanice si biologice in relatie cu tehnologia / 57
Exigente ecologice / 58
Soiuri / 59
Tehnologia culturii / 62
Producerea semintelor / 63
6. RIDICHIILE / 64
Originea si aria de raspandire / 64
Importanta alimentara si economica / 65
Recomandari terapeutice / 65
Particularitati botanice si biologice in relatie cu tehnologia / 66
Exigente ecologice / 68
Soiuri / 69
Tehnologia culturii / 77
Producerea semintelor / 81
7. SCORTONERA / 82
Originea si aria de raspandire / 82
Importanta alimentara si economica / 82
Particularitati botanice si biologice in relatie cu tehnologia / 82
Exigente ecologice / 83
Tehnologia culturii / 83
8. BATATUL / 84
Origine si raspandire / 84
Importanta alimentara si economica / 84
Particularitati botanice si biologice in relatie cu tehnologia / 85
Exigente ecologice / 86
Soiuri / 86
Tehnologia culturii / 86
9. BARBA CAPREI / 89
10. BROJBA / 90
Origine si raspandire / 90
Importanta culturii / 90
Particularitati botanice si biologice / 90
Exigente ecologice / 91
Soiuri / 92
Tehnologia de cultura / 92
11. NAPUL COMESTIBIL / 94
Origine si raspandire / 94
Importanta culturii / 94
Recomandari terapeutice / 95
Caractere botanice si biologice / 95
Exigente ecologice / 96
Tehnologia culturii / 97
Producerea semintelor / 99
12. HREANUL / 100
Origine si arie de raspandire / 100
Importanta alimentara si economica / 100
Recomandari terapeutice / 101
Particularitati botanice si biologia in relatie cu tehnologia / 103
Exigente ecologice / 104
Soiuri cultivate / 105
Tehnologia culturii hreanului / 105
Bibliografie / 108
Recenzii
Nu există recenzii până acum.