Descriere
INTRODUCERE / 5
CAPITOLUL I – TOMATELE / 6
1.1. Importanta alimentara, terapeutica si economica / 6
1.2. Originea si aria de raspandire / 12
1.3. Particularitati botanice si biologice in relatie cu tehnologia / 13
1.4. Exigente ecologice / 18
1.5. Soiuri si hibrizi / 33
1.6. Tehnologia culturii tomatelor / 40
1.6.1. Tehnologia culturii tomatelor in camp / 40
1.6.2. Cultura tomatelor in solarii / 51
1.6.3. Tehnologia culturii tomatelor in sere / 55
1.6.4. Tehnologia culturii tomatelor in rasadnite / 65
1.7. Tehnologia producerii semintelor de tomate / 66
CAPITOLUL II – ARDEIUL / 68
2.1. Importanta alimentara, terapeutica si economica / 68
2.2. Originea si aria de raspandire / 75
2.3. Particularitati botanice si biologice in relatie cu tehnologia / 77
2.4. Exigente ecologice / 81
2.5. Soiuri si hibrizi / 89
2.6. Tehnologia culturii ardeiului / 96
2.6.1. Tehnologia culturii ardeiului in camp / 96
2.6.2. Cultura ardeiului in solarii / 102
2.6.3. Cultura ardeiului in sere / 102
2.6.4. Tehnologia culturii ardeiului in rasadnite / 108
2.7. Tehnologia producerii semintelor de ardei / 108
CAPITOLUL III – VINETELE / 110
3.1. Importanta alimentara, terapeutica si economica / 110
3.2. Originea si aria de raspandire / 110
3.3. Particularitatile botanice si biologice în relatie cu tehnologia / 111
3.4. Exigente ecologice / 112
3.5. Soiuri si hibrizi / 114
3.6. Tehnologia culturii vinetelor / 116
3.6.1.Tehnologia culturii vinetelor in camp / 116
3.6.2.Tehnologia culturii vinetelor in solarii / 117
3.6.3.Tehnologia culturii vinetelor in sere / 119
3.6.4.Cultura vinetelor in rasadnite / 121
3.7. Tehnologia producerii semintelor de vinete / 121
CAPITOLUL IV- PAPALAUL / 123
4.1. Origine si raspandire / 123
4.2. Particularitati botanice si biologice / 123
4.3. Exigente ecologice / 124
4.4. Cultivare / 124
4.5. Tehnologia culturii / 124
Bibliografie / 124
Recenzii
Nu există recenzii până acum.