Reducere!

Delicii in otet, ulei si alcool

30,00 lei 23,87 lei

Vrei sa descoperi o reteta noua de muraturi sau este prima data cand incerci sa le prepari? Conservarea va deveni mult mai usoara si diversificata cu aceasta carte.

Autoarele iti pun la dispozitie peste 180 de retete sanatoase si delicioase. Cartea va propune retete pentru conservarea legumelor, fructelor, a oualelor si a pestelui în oţet, ulei, alcool sau sare. Pofta buna!

Categorie:

Descriere

  • Cuvânt înainte
  • Bine de ştiut
  • Să-i dăm drumul
  • Ce înseamna?
  • Lista ABC a ingredientelor
  • Cele mai importante cantităţi
  • Fructe şi legume în alcool
    • Fructe în alcool
      • Ananas în rom alb
      • Secret cu mere şi struguri
      • Ananas în rachiu de cireşe
      • Mere în vin
      • Pere în vodcă
      • Pere în sirop de şofran
      • Pere în vin roşu
      • Căpşuni în vin de Madeira
      • Smochine în Whisky-bourbon
      • Clementine în whisky
      • Kumquat în coniac
      • Struguri în rachiu Grappa
      • Merişoare în vin roşu
      • Caise în rom alb
      • Prune cu miere
      • Gutui cu scorţişoară
      • Piersici în gin cu ghimbir
      • Piersici în coniac
      • Gutui în Calvados
      • Vişine în rachiu de cireşe
      • Vişine în vodcă
      • Cireşe în vin Sherry
      • Prune în rom
      • Perje în rom
      • Prune în vin roşu
      • Perje în vin roşu
      • Lămâi în vodcă
      • Prune cu ghimbir confiat
      • Vişine în vin
      • Prune uscate în armagnac
      • Fructe uscate în rachiu de caise
    • Rumtopf – Scurtă prezentare
      • Rumtopf de vară
      • Rumtopf cu fructe exotice
      • Rumtopf cu nuci
    • Legume în alcool
      • Dovleac în vin alb
      • Ceapă în vin alb
      • Ceapă în vin roşu
      • Usturoi în vin Veltliner
  • Conservarea în sare
    • Legume în sare
      • Fenicul cu rădăcinoase
      • Castraveţi în saramură
      • Ridiche în saramură
      • Legume pentru supă
    • Fructe în sare
      • Lămâi în sare
    • Ouă în sare
      • Ouă sole / ouă în saramură
    • Peşte în sare
      • Anchovy în saramură
  • Conservarea în oţet
    • Fructe în oţet
      • Mere în oţet de roiniţă
      • Mere cu ghimbir
      • Pere condimentate
      • Pere în oţet şi zahar
      • Pere în sos de curry
      • Pere în oţet
      • Pere (de must) dulci-acrişoare
      • Agrişe în alcool
      • Boabe de soc picante
      • Smochine în sirop de cardamom
      • Caise dulci- acrişoare
      • Cireşe olandeze
      • Cireşe în oţet
      • Coacăze în stil englezesc
      • Kiwi murat cu ardei
      • Pepene cu piper
      • Bucăţi de pepene dulci-acrişoare
      • Portocale pentru Crăciun
    • Legume în oţet
      • Vinete cu sfeclă roşie
      • Vinete în oţet din vin alb
      • Castraveţi în oţet cu şalote
      • Castraveţi picanţi în oţet
      • Castraveţi acrii în oţet
      • Castraveţi dulci-acrişori în oţet
      • Salată picantă de castraveţi
      • Castraveţi dulci-acrişori cu (ceapă) eşalotă
      • Castraveţi cu boabe de muştar
      • Amestec colorat de legume
      • Ştiulete de porumb în oţet
      • Usturoi murat
      • Usturoi picant
      • Sparanghel verde murat
      • Sparanghel uşor picant
      • Sparanghel murat
      • Ridiche dulce-acrişoară
      • Morcovi dulci-acrişori
      • Salată de morcovi
      • Mix de morcovi şi ţelină
      • Dovleac condimentat
      • Dovleac cu ghimbir
      • Dovleac cu portocale
      • Dovleac dulce-acrişor
      • Sfeclă roşie la borcan
      • Ardei dulce-acrişor
      • Mix de roşii şi ceapă
      • Ţelină murată
      • Roşii cocktail
      • Zucchini cu verdeţuri în stil mediteranean
      • Salată de zucchini
      • Zucchini muraţi
      • Murături cu ceapă şi ardei
      • Murături în oţet
      • Ratatouille de legume
      • Piccalilli
      • Varză puszta
    • Ciuperci în oţet
      • Champignons murate
    • Ouă în oţet
      • Ouă de prepeliţă în marinată de oţet
    • Peşte în oţet
      • Hering Bismark în sos de smântână
      • Hering prăjit
      • Hering în frişcă (smântână dulce)
      • Hering în sos de muştar
      • Hering cu morcovi şi praz
      • Hering marinat
      • Hering cu ardei
      • Rulouri picante de hering
      • Hering în vin sherry
      • Hering suedez
      • Rulouri de hering în marinată din vin alb
      • Prepararea rulourilor picante de hering
      • Păstrâv marinat
      • Somon marinat
      • Matjes danez în marinată Burgunder
      • Peşte marinat
    • Sortimente de oţet folosite la reţete
      • Oţet de busuioc
      • Oţet de dracilă
      • Oţet de mărar
      • Oţet cu ghimbir
      • Oţet cu flori
      • Oţet de mere şi ierburi aromate
      • Oţet cu căpşuni
      • Oţet de tarhon cu zmeură
      • Oţet cu hrean
      • Oţet cu lime
      • Oţet cu foi de dafin
      • Oţet cu măghiran
      • Oţet de portocale cu roiniţă
      • Oţet de lămâie cu tarhon
      • Oţet de zmeură
      • Oţet cu trandafiri
  • Conservarea în ulei
    • Legume în ulei
      • Anghinare în ulei
      • Pregătirea anghinarei
      • Vinete în ulei
      • Champignons în marinată picantă
      • Usturoi şi chilli în ulei
      • Usturoi în ulei de măsline
      • Roşii uscate în cuptor
      • Roşii umplute cu brânză proaspătă
      • Pesto cu leurdă
      • Ardei iute în ulei
      • Ardei în ulei cu brânză de oaie
      • Pregătirea ardeiului
      • Ciuperci în ulei
    • Brânză în ulei
      • Mozzarella în ulei de soia
      • Brânză de capră cu ierburi de Provence
      • Brânză de oaie în ulei
      • Brânză Paulus (brânză moale cu coaja roşie) la borcan
      • Bier Kăse/ brânză de bere în ulei de rapiţă
      • Brânză de oaie marinată cu bacon
      • Camembert la borcan
    • Peşte în ulei
      • Fructe de mare în ulei
    • Sortimente de ulei folosite la reţete
      • Ulei cu chilli
      • Ulei cu mărar şi ienupăr
      • Ulei pentru grill
      • Ulei de lavandă
      • Ulei de lavandă şi roiniţă
      • Ulei de dafin
      • Ulei cu lime
      • Ulei cu ierburi de Provence
      • Ulei cu rosmarin
      • Ulei cu salvie
      • Ulei cu hribi (arămii)
      • Ulei pentru wok
      • Ulei picant cu ardei
      • Ulei de scorţişoară
      • Ulei condimentat
  • Conservarea în zahăr
    • Legume în zahăr
      • Şalote în sirop de zahăr
      • Vinete în sirop de zahăr
    • Fructe în zahăr
      • Mere cu piper şi căpşuni
  • Registru cu reţete

Informații suplimentare

Numar Pagini

Autor

Editura