Descriere
Introducere
Insemnatatea mierii, din Antichitate si pana in zilele noastre
Mierea ca aliment
Mierea – nectarul Zeilor
Mierea in medicina populara
Aparitia zaharului ca inlocuitor al mierii
Mierea – fruct al discordiei
Mierea – un produs al naturii
Formarea mierii
Compozitia mierii
Nu toate mierile sunt la fel
Depozitare si termen de valabilitate
Asigurarea calitatii si legislatia privind mierea
Cate reziduri contine mierea?
Importanta substantelor din miere pentru nutritie
Mierea, un aliment care ajuta metabolismul glucidelor
Efectul mierii aspupra metabolismului carbohidratilor in ficat
Mierea si diabeticii
Substantele minerale din miere
Importanta microelementelor din miere
Vitaminele din miere – un amestec castigator
O valorifacare mai eficienta a energiei datorita vitaminelor B
Vitamina C previne lipsa de fier
Substantele inrudite cu vitaminele
Substantele vegetale secundare – substantele bioactive din miere
Se recomanda mierea pentru pacientii cu cancer?
Substantele aromate din miere stimuleaza digestia
Acizii organici stimuleaza enzimele
Este adevarat ca mierea face sangele acid?
Recenzii
Nu există recenzii până acum.