Termeni, Restituire, Garantii

Acestea sunt conditiile in care poate fi utilizat siteul CartiAgricole.ro

Comandand produsele de pe acest site inseamna ca ati citit si sunteti de acord cu termenii si conditiile urmatoare.

Continutul sitului apartine SC Lagonda SRL cu sediul in Ramnicu Valcea si este protejat de legea drepturilor de autor. Orice incalcare poate costitui infractiune si va fi energic urmarita si raportata autoritatilor.

Continutul lucrarilor comercializate pe acest sit este protejat de legislatia in vigoare privind drepturile de autor. Orice incalcare poate costitui infractiune si va fi energic urmarita si raportata autoritatilor.

  • Restituirea produselor

“Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului”

Cheltuielile de returnare a produselor cad in sarcina clinetului,  potrivit legislatiei in vigoare.

Pentru restituirea produselor va rugam sa ne contactati folosind formularul de contact

  • Datele Clientilor

Datele obtinute de la clienti nu vor fi folosite decat in scopul livrarii produselor comandate si pentru a lua legatura cu clientii.

Nu este obligatoriu sa dati o adresa de email. Adresa de email furnizata nu va fi facuta publica si nici nu va fi vanduta. Daca veti furniza o adresa de email inseamna ca va dati acordul sa primiti instiintari in legatura cu produsele noastre prin email.

  • Pretul produselor

Pretul pe care il veti plati este cel afisat pe sit la momentul cand ati efectuat comanda. Modalitatile de calcul ale pretului sunt cele afisate pe sit.

  • Livrarea produselor.

Livrarea produselor se face prin curier rapid, direct la adresa mentionata, in sistem ramburs.

Ne rezervam dreptul sa nu onoram acele comenzi care nu prezinta suficienta seriozitate. Nu suntem obligati sa dam nici un fel de explicatii in acest sens si nici sa anuntam decizia noastra cu privire la aceasta problemal.

  • Garantie

Oferim o garantie de 10 zile pentru produsele noastre. Pentru a returna produsele trebuie sa prezentati ambalajul original si bonul. In cazul produselor pe suport electronic (CD), garantia este valabila doar daca nu s-a deschis ambalajul original

  • Raspunderea

Nu ne asumam nici o responsabilitate si nu poatem fi facuti vinovati de nici un prejudiciu rezultat in urma accesarii informatiilor prezentate in acest site sau in urma folosirii produselor achizitionate prin intermediul acestui site.
Informatiile cuprinse in produsele noastre nu trebuie luate ca fiind o garantie a succesului.

  • Obligatiile clientului.

Clientul are obligatia sa ofere date corecte si sa ridice coletul cu plata pretului de rigoare.

  • Modificari.

Termenii si conditiile pot fi modificate fara o anuntare prealabila, varianta in vigoare fiind mereu disponibila pe sit.

  • Anunturi, Articole, Forum, Director

Nu ne asumam raspunderea pentru continutul adaugat de utilizatori. Nu aveti dreptul sa adaugati continut cu incalcarea dreptului de autor.

  • Cookies, Web Beacons si alte forme de inregistrare a audientelor

Pe siteul notru pot fi instalate cookies sau alte scripturi ale noastre sau ale unor parti terte, (de tipul Google Analytics, Facebook, dar fara a se limita la acestea) ce permit inregistrarea datelor despre audienta, precum si difuzarea de reclame pe baza acestor date.