Ciuperci

Cultivarea ciupercilor comestibile este o afacere profitabila pe care din ce in ce mai multi romani isi doresc sa o deschida. Atractia vine din faptul ca in prezent exista o cerere insemnata pe piata pentru ciuperci, cerere care are un trend ascendent. Un alt punct forte al unei astfel de investitii este dat de faptul ca tehnologia necesara nu este complicata, multe din speciile de ciuperci fiind relativ usor de cultivat si cu productii mari. De multe ori nici cerintele de spatiu nu sunt exagerate, anumite ciuperci putand creste in incaperi mici sau chiar in beciuri.
Cand vorbim despre acest domeniu nu putem sa trecem cu vederea nici culesul ciupercilor de padure. Fie ca este vorba despre culesul pentru uz propriu sau despre o afacere in toata regula, o buna cunoastere a speciilor comestibile este esentiala.
Infiintarea unei ciupercari necesita totusi multa informare prealabila. Va punem la dispozitie cele mai bune carti despre cresterea ciupercilor comestibile dar si lucrari despre culesul ciupercilor.

Afișez toate cele 3 rezultate

Afișez toate cele 3 rezultate