Zootehnie

Interesul deosebit pe care zootehnia il starneste nu este intamplator. Avem de-a face cu o serie de activitati foarte profitabile, indiferent daca sunteti interesat in cresterea porcilor, a oilor, crestrea vacilor sau caprelor. O dezvoltare deosebita o cunosc activitati de nisa, precum cresterea animalelor pentru blana. Nu mai putin importanta este si cresterea pasarilor, atat pentru oua cat si pentru carne. Investitiile in cresterea gainilor sunt larg raspandite si profitabile, iar cresterea prepelitelor starneste din ce in ce mai mult interes datorita randamentului sporit si a cererii in crestere.
Tot aici puteti gasi si informatii la zi despre cresterea pestilor. Piata de peste exista si asigura desfacerea, indiferent daca vorbim de crap, pastrav sau alte specii pe care le puteti creste in bazine artificiale.
Ne-am straduit sa alegem cele mai bune carti depre cresterea animalelor, carti scrise de profesionisti cu experienta si axate pe partea practica. Va punem la dispozitie lucrari utile atat daca vreti sa dezvoltati o afacere de mare anvergura in domeniul zootehnic, dar si daca doriti sa investiti in ceva la scara mica.

Afișez 1 - 12 din 21 de rezultate

Afișez 1 - 12 din 21 de rezultate