Cresterea Pasarilor

Cresterea pasarilor in propria curte sau ograda este des intalnita la tara. Avantajele sunt evidente, in acest fel veti avea oua proaspete si carne buna tot timpul. In plus veti decide singur ce tip de alimentatie sa le dati pasarilor dumneavoastra.
Daca ne referim la cresterea pasarilor in sistem intensiv avem de-a face cu una dintre cele mai importante activitati din domeniul agricol, activitate ce asigura necesarul de carne si oua populatiei urbane.
Fie ca este vorba de crestera gainilor, cea mai practicata la noi in tara, sau de alte pasari, precum gastele, ratele prepelitele ori chiar strutii, avantajele economice ale acestei ocupatii nu se lasa asteptate.
Cresterea pasarilor pentru carne sau oua poate fi o adevarata afacere sau doar o indeletnicire adiacenta, avand drept scop procurarea de hrana proaspata pentru familia dumneavoastra. In oricare dintre situatii va aflati, noi va punem la dispozitie cele mai bune carti despre pasari. De la cresterea gainilor sau a prepelitelor pana la cresterea gastelor ori a paunilor, toate pot fi o sursa de castig pentru un crescator bine informat.

Afișez toate cele 5 rezultate

Afișez toate cele 5 rezultate