meniu sus mare

Nucul – proprietati si retete cu nuci

39,99 lei

Cartea incepe cu o parte practica, fiind prezentate caracteristicile esentiale ale celor mai importante soiri de nuci romanesti. Vei gasi de asemenea si sfaturi privind recoltarea nucilor.

Restul cartii se ocupa de ceva extrem de important: intrebuintarea nucilor. Ai la dispozitie o multime de idei, pornind de la uleiuri de nuca, tratamente naturiste si remedii populare, pana la retete extrem de gustoase si de toate felurile. Te invitam sa vezi mai jos cuprinsul cartii pentru mai multe detalii.

Tiparita in conditii exceptionale si cu o grafica de mare calitate, aceasta carte isi va gasi un loc de cinste in biblioteca ta practica.

Categorii: , Etichetă:

Descriere

Sădeşte nuci cu gândul la viitor!

Descrierea nucului
Morfologia nucului
Cultura nucului
Familia nucului
Recoltarea nucilor
Compoziţia miezului de nucă
Nuci verzi, coji verzi (mezocarpul) şi frunze de nuci
Uleiul de nucă
Tratamente naturiste şi remedii populare

Reţete
Salate, sandvişuri, creme tartinabile, aperitive
Salate din fructe, müsli, preparate pentru micul dejun
Supe
Preparate din carne de pasăre
Preparate din carne de porc
Preparate din carne de vită şi vânat
Garnituri, sosuri, preparate din legume şi paste
Sortimente din pâine, cozonac, aluat dospit
Fursecuri, brioşe
Prăjituri, torturi
Plăcinte, gogoşi, aluat franţuzesc, sufleuri
Dulciuri cu fructe, îngheţate, parféuri, compoturi
Indexul alfabetic al reţetelor

Nucul – proprietati si retete cu nuci a fost modificat ultima oara in 24 octombrie 2017 de CartiAgricole

Informații suplimentare

Editura

Autor

Numar Pagini

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Nucul – proprietati si retete cu nuci”