meniu sus mare

Peste Afumat Si Marinat
Peste afumat si marinat. Specii recomandate, dispozitive pentru afumat, retete - coperta spate

Peste afumat si marinat. Specii recomandate, dispozitive pentru afumat, retete

18,99 lei

În stoc

[REEDITATA]

Ce carte delicioasa! Pestele afumat in propria gospodarie, dupa retete autentice, fara chimicale si alte procedee nocive este o adevarata delicatesa.
Toti cei care au incercat recomandarile din aceasta carte au fost uimiti sa vada ca practic nu exsista nicio legatura intre asa zisul peste afumat din magazine si unul preparat acasa.
Cartea iti arata cum sa iti construiesti propia afumatoare pentru peste, cele mai bune specii care pot fi afumate, retete autentice si alte sfaturi utile.
In plus ai la dispozitie sfaturi pentru a pregatii pestele pe gratar, la protap, precum si retete de salate, supe si alte mancaruri specifice.
Experienta si pasiunea autorului sunt evidente pe tot parcursul lucrarii

Cod Produs: 0f1c34c98c1c Categorii: ,

Descriere produs

Cuvant inainte  / 5
Introducere  / 7
Pestele ca aliment  / 8
Afumarea pestelui  / 11
Ce specii de peste putem afuma?  / 25
Pesti marini potriviti pentru afumat  / 35
Pregatirea pestelui  / 36
Condimentarea, sararea si pregatirea corecta a pestelui  / 42
Agatarea pestelui respectiv carligele pentru afumat  / 47
Metode de afumare  / 52
Afumatoarea perfecta pentru profesioniti si amatori  / 56
Afumarea la rece  / 60
Pastrarea si depozitarea pestelui afumat respectiv a pestelui proaspat  / 64
Pregatirea pestelui la gratar  / 68
Pregatirea corecta a gratarului  / 73
Filetarea pestelui proaspat (sub indrumarea maestrului Franz Grubinger)  / 81
Pestele in bait  / 91
Caviar de pastrav  / 97
Retete culinare cu peste afumat  / 98
Sosuri de peste  / 107

Peste afumat si marinat. Specii recomandate, dispozitive pentru afumat, retete a fost modificat ultima oara in 21 noiembrie 2016 de CartiAgricole

Informații suplimentare

Editura

Editura M.A.S.T.

Autor

Wolfgang Hauer

Numar Pagini

109

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adauga o recenzie pentru “Peste afumat si marinat. Specii recomandate, dispozitive pentru afumat, retete”