Descriere
Cuvant inainte / 5
Introducere / 7
Pestele ca aliment / 8
Afumarea pestelui / 11
Ce specii de peste putem afuma? / 25
Pesti marini potriviti pentru afumat / 35
Pregatirea pestelui / 36
Condimentarea, sararea si pregatirea corecta a pestelui / 42
Agatarea pestelui respectiv carligele pentru afumat / 47
Metode de afumare / 52
Afumatoarea perfecta pentru profesioniti si amatori / 56
Afumarea la rece / 60
Pastrarea si depozitarea pestelui afumat respectiv a pestelui proaspat / 64
Pregatirea pestelui la gratar / 68
Pregatirea corecta a gratarului / 73
Filetarea pestelui proaspat (sub indrumarea maestrului Franz Grubinger) / 81
Pestele in bait / 91
Caviar de pastrav / 97
Retete culinare cu peste afumat / 98
Sosuri de peste / 107
Recenzii
Nu există recenzii până acum.