Reduceri!

Gradinaritul anotimp cu anotimp

149.00 lei

Cand vorbesti despre o carte nu prea are sens sa te referi la greutatea ei, insa acum nu vorbim de o carte obisnuita, ci despre una exceptionala. Ca sa intelegeti mai bine de ce spunem acest lucru iata cateva date seci:

1. Cartea are peste 400 de pagini
2. Cantareste 1,2 Kg
3. Are sute de poze, toate color si de calitate
4. A fost vanduta in intreaga lume in peste 1.000.000 de exemplare

Ce contine cartea? Este practic un ghid complet despre amenajarea si ingrijirea gradinii. Veti gasi sfaturi atat despre cultivarea florilor cat si a legumelor, fructelor sau a plantelor aromatice.

Autorul, Klaas T. Noordhuis, este renumit pe plan international in lumea horticola, si a fost implicat in numeroase proiecte internationale. De aceea veti gasi in aceasta carte sfaturi perfect aplicabile in gradina dumneavoastra, testate si perfectionate in ani de practica intensa.

Datorita continutuli de mare calitate si a formatului deosebit, aceasta carte poate fi cadoul perfect pentru un prieten cu adevarat pasionat de gradinarit, dar si un adevarat trofeu in biblioteca dumneavoastra tehnica.

Ca sa intelegeti mai bine entuziasmul nostru pentru acest ghid va invitam sa urmariti mai jos o scurta prezentare video a cartii

Stoc epuizat

SKU: gradinaritulanotimpcuanotimp Categorie:

Informații suplimentare

Editura

Autor

Numar Pagini

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Gradinaritul anotimp cu anotimp”